Trädgårdsdesign

LiBe Design erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign i Linköping med omnejd.

Behöver du hjälp att komma igång med planeringen av en ny eller gammal trädgård? Eller vill du ha en komplett design med ritningar och växtförslag som kan lämnas till anläggare?

LiBe Design erbjuder allt från trädgårdsrådgivning på plats i trädgården till kompletta designförslag med de trädgårdsritningar som behövs för att förverkliga just er drömträdgård. Jag jobbar med både små och stora trädgårdar i Östergötland med omnejd.

Ta hjälp av en trädgårdsarkitekt att få till en vacker och lättskött trädgård. Jag hjälper er med helheten, hur ni får plats med allt som just ni har behov och önskemål kring, såsom cykelställ, uteplats, pool, växthus, kompost och tvättlina så att detta ingår i en harmonisk helhet och snygg design. Jag utgår från era och trädgårdens förutsättningar där växtval och material är noga uttänkta att passa i er trädgård. Då får ni en trädgård att trivas i.

Ingen trädgård är helt skötselfri, men med en bra design och med bra växtval kan du minska skötselbehovet betydligt. LiBe Design gör en genomtänkt design av trädgården som håller länge.

Visste du att en attraktiv trädgård höjer husets värde med 13%?*

 

 Citat från nöjd kund:

Lisa är väldigt engagerad och kunnig, gällande allt från växtval till markmaterial. Hon utgick från våra önskemål och tog fram ett jättefint helhetsförslag för vår trädgård som vi verkligen ser fram emot att förverkliga.

-Anna Ekermo Tagesson och Carl Tagesson

 

*Husqvarna global garden report 2011

Next page: Om LiBe Design